Ako vybrať stavebnicu Connetix? Poradíme vám.

connetix-ako-vybrat

Stavebnica značky Connetix sa teší obrovskej obľube medzi deťmi, ale tiež rodičmi. Niet sa čomu čudovať: je kvalitná (dieliky sú nitované), krásne farebná, veľmi ľahko sa používa, pomôže s motorikou a deti dokáže zabaviť na dlhý čas. Jednoducho ideálna hračka. :)

V našom e-shope nájdete kompletnú ponuku magnetických stavebníc Connetix a v tomto článku vám poradíme ako si vybrať tú správnu.

 

1. ZÁKLADNÉ SADY Connetix

Connetix je v podstate ako LEGO. Čím viac dielikov, tým viac zábavy. 

Všetky sady Connetix sú medzi sebou 100 % kompatibilné, takže sa nemusíte obávať, že by vám jedna sada s druhou nesedeli. Stavebnice Connetix sú tiež kompatibilné aj s inými magnetickými stavebnicami, napríklad so značkou Magna Tiles, či Cleverclixx.

Takže, ktorá je tá správna pre vás? Mini, stredná, veľká či dokonca mega sada? Čítajte ďalej, poradíme vám.
connetix-zakladne-sady

CONNETIX ZÁKLADNÉ SADY:

MINI SADY

U nás najmenšia predávaná sada má 24 kusov základných dielikov. Táto MINI sada je ideálna na zoznámenie sa s Connetix-om. S touto sadou toho deti síce veľa nepostavia, ale aspoň si ju budú môcť vyskúšať a vy zase môžete otestovať jej kvalitu. V ponuke máme aj MINI sadu v pastelových farbách.

ŠTARTOVACIE SADY

Ak dieťa magnetická stavebnica zaujme, určite odporúčame kúpiť jednu zo štartovacích sád.V našej ponuke nájdete 60 kusovú sadu dúhovej farby, alebo 64 kusovú pastelovú sadu.

Obsahuje najpoužívanejšie dieliky a dieťa z nej už dokáže vytvoriť rôzne objekty. V sade nájdete štvorce, trojuholníky, ale napríklad aj okienka. Samozrejmosťou je brožúrka s nápadmi. Z tejto sady sa už dajú reálne vytvárať krásne stavby.

KREATÍVNE SADY

Našimi najpredávanejšími sadami sú jednoznačne Kreatívne sady.

102 ks kreatívna sada a 120 ks kreatívna pastelová sada poskytnú dieťaťu dostatočný počet dielikov na rôzne veľké stavby. Pri týchto sadách už fantázia môže pracovať naplno, pretože sa z nej naozaj dajú postaviť hrady, domy, kvety a pod. 

Rozdiel medzi týmito dvoma sadami je v počte dielikov (102 ks vs. 120 ks), a vo farebnosti. Kým 102 kusová sada má označenie RAINBOW (dúha) a má výraznejšie farby, 120 kusová sada ma označenie PASTEL a má jemnejšie pastelové farby. Rozdiel však nie je moc veľký a za nás sú obe sady rovnako krásne farebné.

Je len na vás, ktorú si vyberiete, ale ani pri jednej určite nesiahnete vedľa a budete spokojní. 

MEGA SADY

To najlepšie zo sveta Connetixu.

S týmito sadami sa dieťa určite nudiť nebude. Na výber je 212 dúhová sada, alebo 202 kusová pastelová sadaV týchto sadách nájdete veľa dielikov a dokonca aj také, ktoré v iných sadách nenájdete, ako sú napríklad šesťuholníkyV sadách tiež nájdete aj 2 podvozky na autá, takže dieťa si môže postaviť aj autíčka.

 NÁŠ TIP: Porovnali sme medzi sebou najpredávanejšie stavebnice Connetix a Magna Tiles. Ako to dopadlo? Prečítajte si našu recenziu.

2. Magnetické podložky Connetix

connetix-podlozky_1

CONNETIX PODLOŽKY:

Ak už máte nejakú základnú sadu, určite odporúčame dokúpiť základové podložky. Sú tiež magnetické a stavby vďaka nim dosahujú ešte lepšie stabilitu.

V každom balení nájdete 2 kusy podložiek, rozmerov 30 x 30 cm. Na výber máte rôzne farebné varianty, dúhové, pastelové, ale aj číre, ktoré sú tiež veľmi populárne

 

3. Guličkové dráhy Connetix

connetix-gulicky

CONNETIX GULIČKOVÉ DRÁHY:

Veľmi obľúbené sady, ktoré prinesú do stavieb pohyb. Ich kúpu odporúčame až vtedy, ak už máte nejakú zo základných sád.

V ponuke máme aj náhradné guličky a tiež rozširujúce sady. Po základných sadách patria guličkové sady medzi tie najpredávanejšie.

 

4. Sady na stavbu áut

connetix-auticka

CONNETIX PODVOZKY:

Z týchto sád sa dajú postaviť rôzne autíčka, kamióny, vláčiky. Rozširujú tak možnosti hrania a prinášajú deťom ešte viac zábavy. V našej ponuke nájdete viacero sád s podvozkami, od 2 samostatných podvozkov, po 50 kusové balenie, vhodné na stavbu kamióna.

 

5. Rozširujúce sady

connetix-rozsirujuce-sady

CONNETIX ROZŠIRÚJUCE SADY:

Chcete ešte viac?

Tak presne pre vás sú určené rozširujúce sady, v ktorých nájdete veľké obdĺžniky, štvrťkruhy, lichobežníky... Odporúčame kupovať až vtedy, ak už doma máte poriadnu zásobu klasických dielikov stavebníc Connetix.

 

Čo dodať na záver

Veríme, že sme vám týmto článkom pomohli a vniesli prehľad do sveta stavebníc Connetix.

Pri každej stavebnici predávanej v našom e-shope nájdete veľa fotografií, popiskov a tiež aj produktové videá. Odporúčame si ich pred kúpou pozrieť.

Ak si ale nie ste stále istí, ktorá sada je pre vás tá práva, neváhajte a napíšte nám, alebo rovno zavolajte. Veľmi radi vám s výberom poradíme.